Otthoni játékos nyelvelsajátítás

Szia!

Örülök, hogy itt vagy, örülök, hogy te is szeretnél segíteni gyermekednek abban, hogy észrevétlenül, játékosan, erőfeszítések nélkül elsajátítson egy második nyelvet. Ha bizonytalan lennél, jó ha tudod, hogy rajtad kívül több ezer szülőnek hasonló a vágya, ők rendszeresen látogatják ezeket az oldalakat, és tesznek azért, hogy gyermeküknek élmény, és ne küszködés legyen a nyelvtanulás.

Összeállítottam egy öt videóból és e-mailekből álló különleges anyagot, amelyből választ kaphatsz a kérdéseidre, ráadásul pedig megkapod hozzá a Nagy angol mondókáskönyvet is, amelyben bevált angol mondókák szövegét olvashatod 60 oldalon. Ha feliratkozol, a blog bejegyzéseiről sem maradsz le, ha újdonság jelenik meg, arról is értesítést kapsz.

Mit kapsz, ha feliratkozol az ingyenes videotanfolyamra?+

Nagy angol mondókáskönyv - ajándékba!

Kérlek, add meg az adataidat (a gomb megnyomása után egy e-mailt fogsz kapni, amelyben egy linket találsz, kérlek, kattints rá, hogy tudjuk, valóban te kérted az e-maileket):

Vezetékneved:
Keresztneved:
Email címed:

Nem kapsz spam-et!

Én is utálom a spam-et: adataidat senkinek nem adom ki, és bármikor egy kattintással megszüntetheted ingyenes hozzáférésedet. A videotanfolyammal együtt feliratkozol a ketnyelvugyerek.hu blogértesítőjére, és akciókról is értesítést kapsz.