Természetes kétnyelvűség

Ha társad más anyanyelven beszél mint te, vagy külföldön éltek magyarként, természetes igényként merül fel bennetek, hogy anyanyelvetek is szeretnétek átadni gyermeketeknek. Ennek is lehetnek azonban buktatói, merülhetnek fel útközben kérdések benned. Gyakran kapok például kérdést azzal kapcsolatban, hogy tényleg később beszél-e majd a gyermek, ha kétnyelvű, vagy hiába szeretné a szülő, nem az általa előnybe helyezett nyelven válaszol a gyermek.

Ismerkedj meg a kétnyelvűség alapjaival, iratkozz fel itt arra az ingyenes videotanfolyamra, amit összeállítottam a kétnyelvűségről, és amelyben hasznos tanácsokat is találsz.

A “leckék” e-mailben jutnak el majd hozzád. Először egy összeállítást olvashatsz, amelyből megismerheted a 7 legelterjedtebb tévhitet a kisgyerekek nyelvelsajátításával kapcsolatban, aztán pedig hetente 1-1 videót nézhetsz majd meg, és értesítést kapsz arról is, ha a blogban valamilyen izgalmas témáról vagy épp a nyelvátadásban használható játékötletről új bejegyzés születik.

Mit kapsz, ha feliratkozol az ingyenes videotanfolyamra?

Ha szeretnéd megkapni ezt az öt videóból és e-mailekből álló különleges anyagot (amelyhez egy ráadás angol mondókáskönyv is tartozik, elsősorban Magyarországon élő szülők számára), kérlek, add meg az adataidat (a gomb megnyomása után egy e-mailt fogsz kapni, amelyben egy linket találsz, kérlek, kattints rá, hogy tudjuk, valóban te kérted az e-maileket):

Vezetékneved:
Keresztneved:
Email címed:

Nem kapsz spam-et!

Én is utálom a spam-et: adataidat senkinek nem adom ki, és bármikor egy kattintással megszüntetheted ingyenes hozzáférésedet. A videotanfolyammal együtt feliratkozol a ketnyelvugyerek.hu blogértesítőjére, és akciókról is értesítést kapsz.