Nevelj kétnyelvű gyereket! – A könyv

Szeretnéd, ha gyermeked olyan könnyedén sajátíthatna el egy idegen nyelvet, mint amilyen könnyedén az anyanyelvét?

Hogyan segítheted te magad szülőként ebben?

Ez a könyv az első minden témát felölelő magyar nyelvű útmutató és gyakorlati ötlettár a játékos otthoni nyelvátadáshoz. Egyre több magyar szülő ismeri fel, hogy a nyelvtanulás elkezdődhet már az iskola előtt is, akár otthon, az ő segítségével, így még hatékonyabb, szórakoztatóbb és élményekkel teli lehet, sőt, újabb kapcsolatot jelenthet közte és gyermeke között.

Mi azoknak a szülőknek a titka, akik már elindultak ezen az úton, sőt, sikereket értek el?

Egyáltalán, hogyan fogj hozzá?
Miért lehetsz te a legjobb forrás gyermeked számára?
Mi kell ahhoz, hogy valóban eredményesek legyetek?

8 év tapasztalatait és sok-sok tudományos kutatás eredményét összegzi ez a könyv, szól elméleti és rengeteg gyakorlati kérdésről.

KÉREM! >>>

A szerzőről

Bán AnnamariBán Annamari angol nyelvtanár, a ketnyelvugyerek.hu alapítója 8 éve neveli gyermekeit két nyelven, angolul és magyarul. Blogja az első olyan magyar nyelvű weboldal, ami korai nyelvtanulással, játékos otthoni nyelvátadással és kétnyelvűséggel foglalkozik. Jelenleg kisgyerekeknek adja át az angol nyelvet játékos formában egy családi napköziben. Gyermekei jól beszélnek angolul, amelyet édesanyjuk segítségével sajátítottak el. Blogján sok-sok ötletet oszt meg arról, hogyan támogathatják a szülők gyermeküket a játékos nyelvelsajátításban mesékkel, dalokkal, játékokkal. Ötleteiből kisgyerekekkel foglalkozó pedagógusok is csemegéznek, olvasói száma pedig több ezer. Könyvében összefoglalja tapasztalatait és mindazt, amit a játékos otthoni nyelvátadásról tudni érdemes.

Olvass bele a könyvbe!

KÉREM! >>>

Ezt mondták mások a könyvről

“Annamari könyvében nem csak választ kaptam minden kérdésemre, hanem segített abban is dönteni, hogy helyesen alkalmazok-e bizonyos dolgokat, illetve hogyan lehetnék még eredményesebb. Olyan szempontokra is rávilágított, amikre eddig nem is gondoltam. Ez a könyv hihetetlen energiát adott, hogy továbbmenjek ezen az úton, magabiztosabban, minden kétséget félretéve.”
(Bende Szilvia)

“Gyermekemnek ugyanazt az esélyt adom meg, amit én is kaptam, ennek a könyvnek hatására már sokkal-sokkal bátrabban. Kétségeim, óvatosságom és időnkénti bizonytalanságom eltűnőben vannak, csak a siker, a vidámság, a játék és az öröm marad. ”
(Rámhápné Bors Zsuzsanna)

“Annyira örülök, hogy ezt megírtad!”
(Gyulai Detty)

“Én már olvastam, és csak ajánlani tudom.
Ha valaki otthon szeretne a gyerekével egy idegen nyelvet megismertetni, elsajátíttatni, kötelező olvasmány! Gyakorlatias, alapos, játékos, tele tapasztalatokkal és ötletekkel.”
(Hanula Erika — csupaszivmagazin.hu)

KÉREM! >>>

Kérdések és válaszok

Hány oldalas a könyv?
A könyv 214 oldalas, A5 méretű, ragasztókötéses, puhaborítós.

Miben más ez, mint a korábban létező Nevelj kétnyelvű gyereket! csomag?
Ez a könyv sokkal több és valamivel kevesebb, mint elődje. A csomag összeállítása óta eltelt 5 év, így ebben a könyvben jóval több tapasztalatot és ötletet találsz, és majd’ 100 plusz oldalt. Nem járnak hozzá viszont a CD-k és egyéb ajándékok, így kevesebbe is kerül, azaz könnyebben hozzájuthatsz. 🙂

Csak a játékos otthoni nyelvátadásról van szó benne?
Nem, a könyvet haszonnal forgathatják azok is, akiket a kétnyelvűség érdekel (pl. társuk anyanyelve más, és együtt nevelnek kétnyelvű gyereket).

Kinek szól ez a könyv?

Minden olyan szülőnek, aki szeretné gyermekét segíteni egy nyelv játékos elsajátításában. Segíteni fog, ha

  • még nem vágtál bele a nyelvátadásba, és fogalmad sincs, hogyan indulj el,
  • ha már belefogtál, de még bizonytalan vagy néhány kérdésben,
  • ha gyakorlati ötleteket szeretnél kapni,
  • ha kíváncsi vagy arra, hogy mások hogy csinálják,
  • ha megerősítésre és motivációra vágysz.

Rendeld meg most!

Nevelj kétnyelvű gyereket! könyv ingyenes postázással

(Normál ár: 4590 Ft + postaköltség)
Ajándék most: ingyenes postázás (csak Magyarországon belül)

Összesen tehát: 4590 Ft, ami tartalmazza a postázás költségét is

Ez az ajánlat akkor érvényes, ha kitöltöd az alábbi űrlapot, és a vételár 3 munkanapon belül megérkezik (hogy hová, illetve milyen módokon indíthatod útnak, emailben kapsz értesítést az űrlap beküldése után).

Vezetéknév:
Keresztnév:
Email cím:
Ország:
Irányítószám:
Település:
m (utca, házszám):
Telefon:
Megjegyzés (ha van):

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.